Ga -Selipar Jepun Pink-

Wa...Dah 3 hari xleh tidur..Terbayang kan Anak Patung Nie..

      Cantik Kan??,,


Ni Cantik gak...


Yang Nie Lagi Cantik..
Ni nama nyer kiszydolls!!


Chantik kan..Korang xcye..kalu lah aku dapat semua nie..
huhuhuhu..xkan lepas la...hahaha...wehhh..gerrrmmmmnnyyeerr..
aku berekenan dengan Character2 nie...jarang dapat jumpe..
kat Malaysia..satu nie jew kot...x tahu ahh 2..
Wa..skarang nie GA nak bg bende cute nie free jew...
...eeesuke nyer...harap aku dapat.huhuhuxx..
kalu xdapat..terpakse la bli....
Nie anjuran Selipar Jepun Pink..
Hadiah nyer bende cute ni la...

Kisz ade 3 kategori
kategori 1 = kategori untuk ibu2(untuk anak2 kcik mereka)
kategori2 = kategori student(skul,kolej or u)
kategori3 = bekerja...

(aku nie Kategori 2 la...student or u..)
nak Join senang jew syarat2 nyer..

syarat2 GA kiszydolls 
1.......jadi my follower...
2.......leave ur name n blog kat komen post ni=)
3......letakkan 3 gambar kiszydolls kat ats ni di blog anda n terangkan tentang GA ni kat blog anda...
4......Jangan lupe gtau anda sertai kategori yang mane satu di komen yang anda tinggalkan...

Anda bleh sertai GA sampai 10 DISEMBER 2010... 
Cepat2 sebelum peluang maseh ade..


2 comments:

wannurfazrini said...

comel kan ? leh wat bantal busuk woh ! kan ? hehe . wish you goodluck yeah !

erie said...

thanx effa...mintak2 dapat..huhuhuh