Soalan Di Balas Soalan?



Huh..lewt pagi...xau nk wak pe..menaip sambil lapar perut..
dapat makan roti canai best niey...opss lupew..
salam 1reader...heee...
hum..korang paham x tajuk entry..nampak cam 
lain jew muke duk bace nih...ni ha..
benda yang paling aq xske..bila diajukan soalan,
dibalas dengan soalan balik..huh..susah skit nak 
cakap ngan orang macam nie..xkan korang xde membe cam nie..

CONTOH 1
LEMBU:Weh kambing,kau keje xesk?
KAMBING:Habis tu,,kau pergi x????
(huh..naseb kau kambing..blehh gak wat gulai)

CONTOH 2
PENSIL:Dam(Nama Manje) kau nak main futsal xmalam nie?
PEMADAM:Main kul wape???Dah uh,,ramai x yang main??
(huh..naseb baik la kau pemadam..blehh gak budak2 guna tuk spm nie..)

CONTOH 3
YOUTUBE:Aduhh mane plak kunci kreta aku nie..eyh fes (nama manje)..
kau ade nampak kunci kreta aku tak??
FACEBOOK:Ha.ape you?kunci?kunci ape?kau letak kat mana?kunci kau ke?
(oh yang nie paling aq benci..tanya satu,,dapat bonus plak 5soalan..
naseb la kau facebook.lehh aku on9 malam2)


Hahahaha...itulah saja contoh2 yang dapat sy terang kan..
hah..ape korang rase pabila tengah tekanan..pahh uh..
Soalan diajukan pada membe anda..dibalas dengan soalan balik..
best kan...Bak kate boboi boy..TERBAIK!!hahaha...

Meh Kite Layan Soalan Yang Diajukan Pada Roney Nie..Lagi SyoK!!

Macam mane kau pandai main bola..tapi xpernah rasa bola tu..sila jawab...
ngeeeeeeeeeeeeeeee....$#@$%#^%#$#

4 comments:

syamimi ishak said...

awak boleh guna ayat penuh tak
tak syok la baca blog yang guna ayat macam mesej
rasa macam dok mesej pulak
post dah okay dah . cuma gaya je :)

Azekzk said...

lawak2x..

erie said...

mekaseh syamimi..okeh2..lepas nie pakai ayat penuh...btw..thanx kerane menegur..sekurang2 nye..tau kelemah belog sy..mekasehh ye..

Zikrillah Killah said...

Orang kata, kalo soalan dijawab dengan soalan, ada something yang nak disorokkan tu. Huhu